Manuell Samordna mätmaskin, manuell CMM, Promas 564

1.Y axelns styr-sätt antar laxstjärt-typ, som har hög precision och god stabilitet. 2.Software antar Rationella DMIS 3.Y axelns styr-sätt antar laxstjärt-typ, som har god stabilitet.

Produktinformation

Som en av de ledande kinesiska tillverkare och leverantörer av manuella koordinatmätmaskiner maskin, manuell CMM Promas 564, är det här väntar på din kontakt.

Översikt:

1. Godkännande av avancerad FEM (finita elementmetoden) gör det har en stark styvhet, liten geometri fel, hög precision, hög prestanda och hög stabilitet.

2. Y-axeln guide-sätt antar laxstjärt-typ, som har god stabilitet.

3. Tre axel antagande av vilande lufttryck luftlagerstyrbana, som består av luftlager som är självrengörande, pre-lastning och hög precision, garanterar stor spännvidd av lager, starka anti-gungar, litet motstånd, ingen nötning och stabil rörelse.

4. Antagande av berömda reflekterande metallband mätskalan system, som har en nära termisk utvidgningskoefficient med de flesta arbetsstycket och tillförsäkra en god repeterbarhet.

5. Software antar självägande immateriella rättigheter och stark funktion Rational DMIS mjukvara. Med sitt perfekta mät- och online-funktion, kommer det att möta kundernas utmanande efterfrågan med en omfattande mätning lösning.

parametrar:

ARTIKEL INFORMATION
Typ Promas564
linjär skala RENISHAW galler härskare från Storbritannien
Resolution av RENISHAW läshuvudet 1.0uM
Mätområde 500mm x 600mm x 400mm
MPEe E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEP R≤3.8um

Valfri Probe:

MCP MH20i
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Förfrågning