Hem > Lösningar > Innehåll

Katalysatorer för den industriella utvecklingens--bridge samordna mäta maskin (CMM)

Aug 08, 2016

Sedan 1960-talet, hade den industriella produktionen utvecklats mycket snabbt. Särskilt efter ökningen av maskinverktyg, maskiner, bil, flyg-och elektronikindustrin behövs olika typer av avancerad testning teknik och instrument som, så tre samordna mäta maskin som förkroppsligar 3d mätteknik uppstår i det historiska ögonblicket, och har snabb utveckling och förbättring.

Mätning precision traditionella mätverktyg (t.ex mikrometer, bromsok, mätare block, etc.) är generellt låg, som kan användas i fältet vars allmänna noggrannhet inte är hög. Men för högteknologiska produkter, mätdata inte är nöjd, och det kostar manpower materiella resurser för att mäta de små delarna en efter en. Uppkomsten av tre koordinater officiellt bröt detta svåra problem.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

1956, världens första koordinatmätmaskin utvecklats av brittiska FERRANTI företaget, sedan efter en rad förbättringar, 1964, SIP-schweiziska företaget började använda programvara för att mäta avståndet mellan punkter, som öppnade användning av programvara mätning. Efter den snabba utvecklingen av datorteknik, CNC era kommande, funktionen av den koordinatmätmaskin är starkare och mäta exaktheten är högre.

Med utvecklingen av vetenskap och teknik, funktion förbättras precision och kvalitet av tre samordna mäta maskinen gradvis, särskilt i forskning och utveckling av maskinverktyg, maskiner, bil, flyg och olika komplicerade delar produktion. Svar på den globala konkurrensen är tillverkande företag också fäster stor vikt vid bearbetning effektivisera och minska produktionskostnaderna. Bland dem är det viktigaste att producera produkter av hög kvalitet. För att säkerställa storlek delar och tekniska prestanda uppfyller kraven, företagen utfärda strikt kvalitetsstyrning. Endast på förutsättningen för garanti för hög kvalitetsproduktionen kan tillverkaren inser överlevnad och utveckling.

Tre samordna mäta maskin med dess hög precision, hög flexibla och utmärkt digital förmåga blir ett viktigt instrument för kvalitetssäkring i modern design, utveckling, tillverkning, bearbetning och tillverkning.Vänligen informera oss om frågor eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com