Hem > Lösningar > Innehåll

CMM användning i Aviation blad

Aug 22, 2016

Motorn flygindustrin är kärnan i tillverkning och det är en märkning av vetenskap och teknik nationellt. Bladet är "hjärtat" av flygplan motorkomponenter, som beslutade motorprestanda, säkerhet och liv. Kvalitet detektion av bladet är därför mer komplex och stränga. Den traditionella detektionsmetoden är att använda speciell utrustning för att testa bladet, som leder till låg upptäckten effektivitet och dålig precision. Under de senaste åren, med populariteten för tre samordna mätmaskin, den mest använda metoden är att använda kontakt CMM att mäta på bladet ytbehandlar av metoden för tvådimensionella skanning för testning.

REVO probe in blade measuring

Tre samordna mätmaskin används ofta i mätning av mekaniska delar toleranser för dimension och placering. Det bär ut datainsamling genom sonden utlösande eller skanning på arbetsstycket, och sedan genom beräkning av programvaran till syntes elementet som ska mätas, och få resultat. Den kan mäta objekt digitaliseringen, förbättra mätnoggrannheten genom fel ersättning teknik, och har flexibla mätning programvara att inse automation och hög effektivitet av luftfarten blade mätning.

NANO precision tre samordna mäta maskin används i flygindustrin, medborgareförsvar, fixtur och mögel tillverkningsindustri t.ex. bilreservdelar av 3D-mätning. Den är utrustad med rationell DMIS mätning programvara som är certifierad av Tyska PTB. Programvaran har blad testning modul. Blade upptäckt modulen stöder avtryckaren och upptäckt skanningslägen, stöder avsnitt skanning. Det kan också snabbt beräkna den uppmätta positionen av viktiga parametrar av bladet, förbättrar avsevärt detektion precision och effektivitet.


Vänligen informera oss om frågor eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com