Hem > Lösningar > Innehåll

Användningen av CMM i Reverse Engineering

Aug 11, 2016

Bakåtkompileringen är en typ av produkt tillverkningsserier och sekundär utveckling teknik utvecklats från 1900-talet. Eftersom det är i motsats till traditionell produkt utveckling beställer, därför kallas det ofta som bakåtkompilering. Reverse engineering är resultatet av området för kommersiella och militära hårdvara. Dess huvudsyfte är att utföra mätning av originalprodukter när inte kan lätt få den nödvändiga produktionsinformationen. För det andra är att använda CAD att ställa in produktmodellen och sedan genomföra lämplig behandling till produktmodellen att framställa nya produkter. I bakåtkompilering är tre samordna mäta maskinen en viktig utrustning. Produkten av original digital och produktens yta återuppbyggnadsprocessen kräver stöd av tre samordna mäta maskinen.

Digitala original produkter är det första steget i reverse engineering utveckling, också är den mest kritiska steget. Precisionen i de digitala produkterna kan påverka strukturen på produktanalys och sekundär utveckling av produkten. När du använder samordna mäta maskin, kan den uppnå högre krav på noggrannhet och exakt 3 d modell av produkten.

Tre samordna mäta maskinen kan delas in i två typer: Kontakta mätning och beröringsfri mätning. Kontakta mätmetod av avkänning huvudet kontakt med prover och spela in koordinaterna på ytan av provet. Det kan delas upp i trigger och kontinuerlig typ. För de stora urval av flyg, bil och andra industrier, kan generellt välja kontakt mätning. Trigger typ mätningen kan planeras på konstgjord väg, som kan få fler poäng i den stora krökningen eller skarp krökning ändra område. I relativt platt område, kan den mätas med färre poäng att uppfylla kravet på noggrannhet.

Beröringsfri mätmetod bygger huvudsakligen på den grundläggande principen inom optiska, akustiska, magnetism och så vidare. Snabbt samla ett stort antal tät punkter i hela ytan av tar prov in, som är lätt att använda och kan minska konstgjorda mätning plan.

Mängden data som fångas av tre samordna mäta maskin är mycket stor, som kan uppnå hög noggrannhet krav. Så används det mer allmänt i reverse engineering.


Vänligen informera oss om någon fråga eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com