Hem > Lösningar > Innehåll

Samordna mätmaskin i CNC-bearbetning

Aug 25, 2016

Med utvecklingen av tillverkningsindustrin, CNC-maskin har använts i stor utsträckning. Bearbetning företag alla har sin egen CNC-maskin eller numerisk styrning bearbetning center. Tillämpningen av CNC-maskin är att förbättra behandling av företag som kan göra den tillverkande industrin producerar högkvalitativa mekaniska produkter, samtidigt kan minimera tillverkning tid, förbättra de ekonomiska fördelarna av företag.

percision measuring machine

Tre samordna mätmaskin är en typ av mätutrustning kombineras den optiska, mekaniska, elektroniska och dator kontrollteknik med hög precision, hög effektivitet. CMM kan utfärda effektiv mätning av den första artikel-inspektionen och processen för tillverkning av komplexa formen och precisionsdetaljer. Det kan således ge de mest effektiva och korrekta data för verktygsmaskiner fixtur och justering av skärande verktyg position ersättning och vilken behandling som.

Industriföretag har egna precision CNC-bearbetning utrustning rätt att arbeta fram produkter av hög kvalitet. Produkter av hög kvalitet är fundamentalt realiserade genom tillverkningsprocessen, snarare än förlitande på slutbesiktning. Målet kvalitet för moderna tillverkningsindustrin är så långt som möjligt hålla delar produktion i enlighet med kraven. För att upprätthålla enhetligheten i produktionsprocessen och design, måste du styra tillverkningsprocessen. Tillverkning av processen styra är den mest effektiva metoden är att noggrant mäta storleken, efter få storleksinformation, genom analys av kontrast kan feedback produktionsprocessen, förbättra bearbetning teknik eller produktion processen, för att kontinuerligt förbättra produktkvaliteten.

five axis auto probe head PH20

Tre koordinater är en av de mest effektiva metoderna för noggrann mätning och utvärdering av storlek, och kan i stället för en mängd olika mätverktyg. Därmed kraftigt minska verktyg som behövs för att slutföra den komplexa produkttester och inköpskostnader, som i sin tur har kraftigt minska testtid.

CNC-bearbetning utrustning fungerar inte utan CMM i produktionen av mekaniska produkter. Tillämpningen av tre koordinater kan ge tillförlitliga uppgifter för utveckling och produktion av CNC-produkter, för att säkerställa den höga kvaliteten på produkter, och spelar en viktig roll för att förbättra de ekonomiska fördelarna för företaget.


Vänligen informera oss om frågor eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com