Hem > Lösningar > Innehåll

Tillämpningen av kontaktfritt optiskt mätinstrument i plastindustrin

Feb 01, 2018

Mätinstrumentet utan kontaktbild kallas även det 2D optiska mätinstrumentet . Jämfört med den traditionella projektorn är mätnoggrannheten högre och operationen är bekvämare. Jämfört med kontaktmätinstrumentet är det främst utrustat med optisk lins för avsökningsmätning, utan direktkontakt med arbetsstycket, vilket är det bästa valet för mätning av plastindustrin.

微信图片_20180201202846.jpg

För detektering av plastprodukter är de flesta av planetens storlek, utseende, tjocklek och profil för arbetsstycket. Den moderna plastformarbearbetnings- och tillverkningsindustrin utvecklas snabbt, med den snabba utvecklingen av marknaden för mögelindustrin på marknaden. Bearbetningscykeln förkortas och kostnaden minskas, men noggrannheten minskar inte. Därför, hur man förbättrar produktionskapaciteten hos bearbetningsutrustning och har en effektiv kvalitetskontrollmetod blir nyckeln till framgången för tillverkarna av plastgjutstillverkning i tävlingen.

För närvarande är det inom hela plastindustrin stor kvalitet och prestationsskillnad mellan partier, orsaken är att detekteringstekniken inte är kvalificerad. NANO optiska mätinstrument antar det ursprungliga importerade prestationsmätningssystemet och mjukvarusystemet, vilket kan inse hög effektivitet och noggrann massdetektering. Lämplig för precisionsdelar testning och kvalitetskontroll. Det används allmänt inom maskiner, elektronik, hårdvara, plast, mögel och andra industrier.


Vänligen infrom oss om några frågor eller råd

Email: overseas@cmm-nano.com