Hem > Lösningar > Innehåll

CMM: s sammansättning

Jun 07, 2018

Tre koordinater mätinstrument är en typ av digital teknik för att förvandla ett fysiskt objekt till en CAD-modell, det är golvplattan för den geometriska modellen rekonstruktionsteknik och tillverkningsteknik, den har också en kraftfull mätfunktion, kommer NANO Metrology att ge dig den kraftfulla egenskaper hos tre koordinatmätaren.

Först och främst bör det vara känt att trekoordinatmätinstrumentet består av fyra delar, som är det grundläggande mekaniska systemet, sondsystemet , det elektriska styrsystemet och databehandlingssystemet. Huvudmaskinens mekaniska system består av tre axlar av X-axel, Y-axel och Z-axel. Databehandlingssystemet är mätprogrammet, som kan bearbeta det uppmätta deldatavärdet och få det slutliga resultatet.

På grund av sin enkla, rimliga och vetenskapliga funktion utgör, är en av de mest effektiva att mäta och skaffa delstorleksdata, den kan användas för att ersätta dyr kombinationsmätare och en mängd ytmätningsverktyg. Dessutom kan det också förenkla den komplexa mätuppgiften som kräver flera timmar att ta dussintals minuter eller till och med några minuter. Denna kraftfulla effekt kan inte uppnås med annat mätinstrument.

surminS66_副本.jpg

Vänligen infrom oss om några frågor eller råd

Email: overseas@cmm-nano.com