Hem > Lösningar > Innehåll

Metoden att eliminera felet av CMM

Aug 26, 2016

Numera är tre samordna mäta machine(CMM) har använts mer och mer allmänt, men någon precision instrument programvara har djupgående konsekvenser för vår mätnoggrannheten. CMM som en av de vanligaste mätning programvara, det kan finnas många problem i processen för artificiell drift, vilket leder till påverkan på mätnoggrannhet. Letar du efter ett mer effektivt sätt att minska fel har blivit en daglig måste för mätning industrin. Vad är det bästa sättet att eliminera fel av tre koordinater, nedan är några tips:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Först av allt, när vi letar efter det sättet att minska felet av tre samordna mätinstrument, det bästa sättet är att överväga den modell eller konfiguration av produkter omfattande, annars kan det slå tillbaka. Om vi använder en manuell typ, varje operatören håller på att använda bör försöka hålla samma mätning hastighet punkt, så att den maximala minska felet orsakad av användning av konstgjorda.

För det andra, om vi använder Automatisk mätmaskin, vid tidpunkten för varje mätning, automatisk mätelement med konstant hastighet läge, det kan avsevärt minska mäta kraft inverkan på mätresultaten. Dessutom när du väljer de mäta element, bör den effektiva längden vara lång så långt som möjligt, särskilt baselementet. Detta kan garantera effekten av mätning.

Alla, som rollen av tre samordna mätinstrument är viktigare i framtiden, maj förbrukaren möta en massa faktorer som påverkar dess riktighet, så skulle vi bättre kunna hantera metoden för att minska dessa fel för att få mer exakta mätresultat.


Vänligen informera mig om frågor eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com