Hem > Lösningar > Innehåll

Användningen av CMM i bilproduktionen

Aug 10, 2016

I den snabba utvecklingen av industriell produktionsmiljö behöver R & D och tillverkning av ett stort antal komplexa mekaniska delar alla avancerad testning teknik och instrument, särskilt i precision maskiner forskning, numeriskt kontrollera verktygsmaskin tillverkning, bildelar tillverkning, flyg och ökningen av den elektroniska industrin. Koordinatmätmaskin, som en av det viktiga stora precisionsinstrument, varit mer och mer uppskattad av forskare och produktion på grund av dess bekvämt att tredimensionellt utrymme dimensionsmätning, som kan förverkliga on-line identifiering och automatisk mätning.

Inom bilindustrin tillverkning är kvalitet målet för moderna tillverkningsindustrin så mycket som möjligt hålla delar produktion i enlighet med kraven. För att säkerställa likformighet i tillverkningsprocessen och design, måste det dock vara att kontrollera tillverkningsprocessen. Den mest effektiva metoden att styra tillverkningsprocessen är att noggrant mäta storleken, efter få storlek information, analys och feedback data till produktionsprocessen, för att kontinuerligt förbättra produktkvaliteten. Processkontroll är kärnan i exakt mäta storleken på arbetsstyckena. Tre samordna mäta maskinen är en av de mest effektiva sätten att noggrant mäta och utvärdera storlek data. Och det kan i stället för en mängd yta mätverktyg, planet mätverktyg, fast eller anpassad kombination av dyra mätare och precisionen av manuell mätverktyg. Därmed kraftigt minska tiden för att slutföra den komplexa bilprovning. Tre samordna mäta maskinen kan ge fabriken produktkontroll, maskin kalibrering, kunden kvalitet och andra funktioner ta samtidigt samtidigt som storlek data såsom process produktionsvillkoren för användbar information för processkontroll.

Utseendet på kroppen är den mest intuitiva displayen av fordonens konstruktion och tillverkning nivå. Hög precision kroppen är försäkran om vackra form, tidsbesparande och kvaliteten på bilen. Kvalitet spelar en avgörande roll i tävlingen. Så vi kan använda hög precision, hög effektivitet av tre samordna mäta maskin för att genomföra precision testning analys, on-line övervakning och batch övervakning för auto industrin produktion.

Tre samordna mäta maskin som en ny, effektiv precision mätinstrument har en mycket framträdande fördelar. Nu, det har varit allmänt används i maskiner tillverkning. Det blir universell testutrustning i moderna industriella inspektion och kvalitetskontroll.


Vänligen informera mig om frågor eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com