Hem > Nyheter > Innehåll

Införandet av samordna mäta maskin

Nov 23, 2017

Enligt utvecklingen av den koordinatmätmaskin, bidra till utvecklingen av teknik och utvecklingen av instrumentet genom olika sätt. Koordinater mätmaskin bättre kan uppnå utveckling när hållande stadens utveckling, också för att förstå värdet av hela fältet.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Av professionell mätning programvara, kan vi utvärdera formuläret egenskaper genom dessa punkter, och beräkna dess storlek och position. Koordinaten mätinstrument kan användas för att samla in data av separation peka med metoden av liknande utlösande sond. Skanna sonden av tre dimensionsmätinstrument har en bra naturlig frekvens, har ingen motor eller mekanisk struktur, som är lämplig för hög hastighet scan. Hög precision isolering optisk skanning sonden mätsystem, kan direkt återspegla avvikelsen av sonden, med bättre precision och snabb dynamisk respons.

Den koordinatmätmaskin har en mängd olika konfigurationer och lösningar för hög noggrannhet skanning probe som kan tillämpas på olika storlekar och konfigurationer CMM. Hög noggrannhet kontinuerlig skanning huvud är mycket lämplig för insamling av hög hastighet kontur box och komplexa formen arbetsstycket.