Hem > Nyheter > Innehåll

ANVÄNDNING AV CAD I SAMORDNA MÄTA MASKIN

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordinatmätmaskin har allmänt använts i mögel, flyg och bil tillverkningsindustrin. Tillämpningen av CAD i den koordinatmätmaskin använder programvara utvecklad av dator för att genomföra avancerad mätning test.

Koordinatmätmaskin har allmänt använts i mögel, flyg och bil tillverkningsindustrin. Tillämpningen av CAD i koordinaten meThis metoden mäter CAD-modell i programvara i avsaknad av verkliga artefakter. Kraftigt minskar upptäckt scenen till driften av faktiska provföremålet, och kan inte bara effektivisera upptäckt, spara resurserna som test men minskat Labor intensitet.

coordinate measuring machine cmm

CAD används i reverse engineering utdata. Bakåtkompileringen är processen att utfärda ritningar eller relevanta data enligt arbetsstycket, jämfört med den traditionella processen i som gör arbetsstycket enligt ritningar eller relevanta uppgifter. I bakåtkompilering först är ovan att använda tre samordna mäta maskin att exakt mäta formerna av prover, och sedan använda CAD för att ta itu med den uppmätta data och sedan generera en eller flera CAD data-format.

measuring system

Nano precision konfigurationen av CMM har en stark funktion av CAD-program som importera CAD-modell som skall mätas, och den fungerar i offline-läge till öppen programvara självlärande funktion, systemet automatiskt generera mätprogrammet, det kan också vara simulerade mätning, ta reda på de drift misstag på att mäta banan och samla poäng, och ändra programmet. Själva mätningen kan minimera de möjliga problem och kan garantera maximal säkerhet på att mätningen.


Tre samordna mäta maskin som ett slags gemensam mätmaskin, eftersom den har hög mätning noggrannhet och mäta effektiviteten, och bekväm drift. Det kan förverkliga online mätning. Och införande av CAD-funktioner, kommer att föra tre samordna mäta maskin större med mellanslag.


E-mail:2972853095@QQ.com