Hem > Nyheter > Innehåll

VIBRATION BEHANDLINGSMETOD FÖR CMM

Jul 26, 2016

Vibrationer är en av de viktigaste faktorer som påverkar mätning maskin precision och stabilitet, att göra CMM att säkerställa tillräckligt, måste du skapa en lämplig miljö för mätmaskin.


Om CMM installation där påverkas kraftigt av vibrationer, tenderar vi att anta en foundation behandling (avfasning, isolering dike), men metoden isolering har uppenbara brist (såsom CMM precision produkter inte kan uppfyllas, och de använder miljön, om användaren i golvet uppenbarligen inte anta foundation systemet), uppkomsten av dämpning mekanism har gjort för otillräckliga foundation vibrationer isolering.


Nano precision autonoma design patent teknik--CMM dämpning mekanism. Enkel och bekväm installation. Att placera gummi pad i övre och lägre dämpning gummi block matris, infoga två sätt i varandra med hjälp av upp och ned guide inlägg att säkerställa plats. Fyra gängade hål på två matrix substratet kan anslutas till dämpningen CMM eller marken. Fyrhörning är utrustad med guide pelare, som effektivt kan förhindra den störta eller välta på grund av unilaterala kraft dämpningen enhet.